Aktuella kundträffar

Inspirationseftermiddag/kväll för dig som har alopeci!

Vi välkomnar dig till en exklusiv eftermiddag med massor av skönhet. Fokus för eftermiddagen ligger på höstens nyheter vad gäller hår och turbaner/mössor samt erbjudanden och inspiration. Ni kommer även få inspiration och tips hur man kan styla en syntetperuk till önskad frisyr, prova vår plattång anpassad till alla olika fiber genom värmereglering från 80-220°c. Mingla och möt likasinnade i en avslappnad miljö. Missa inte denna eftermiddag där du får 20% på allt du köper eller beställer under eftermiddagen! Vi bjuder på tilltugg.

När: Torsdagen den 30/11, klockan: 18.00-20.00
Var: USÖ Hårvård, Galleria, Universitetssjukhuset, Örebro
Hur: Anmälan; uso@carlmlundh.se eller 019-14 83 63, senast den 22 november

_____________________________________________________________

Fashion eftermiddag

Går du i tankar för en ny frisyr? Känner du för att byta hårfärg? Behöver du bara några enkla stylingtips för kvällen? Eller snart ska iväg på fest! Under Öppet Hus kan du även ta dela av smarta tips och råd inom: Ny hårfärg till höstens frisyr, enkla vardagstips med platt- och locktång, presentation av Hair Support programmet och fantastiska erbjudande som 20% på behandlingar och 10% på våra produkter.

När: Tisdagen den 5/12  klockan; 12.30-18.00.
Var: Salong Wivi, Sahlgrenska Sjukhuset , Göteborg
Hur: Anmälan;  salong.wivi@carlmlundh.se eller 031 - 41 45 10.

_____________________________________________________

Inspirations eftermiddag för dig som genomgår behandling!

Är du nyfiken på allt som rör peruker, turbaner och skötsel? Vi bjuder in dig som önskar få massor av inspiration kring turbaner och peruker.  Vi delar med oss av praktiska tips kring skötsel och styling av peruker, ger stylingtips, råd och inspiration kring turbanknytning, presenterar vårt Hair Support program och mycket mer.  Exklusiva erbjudande under dagen!

Allt för att du ska bli extra fin. Vårt mål är att dela med oss av vår erfarenhet! 

Göteborg

När: Tisdagen den 12/12  klockan; 13.00-18.00.
Var: Salong Wivi, Sahlgrenska Sjukhuset , Göteborg
Hur: Anmälan;  salong.wivi@carlmlundh.se eller 031 - 41 45 10.

_____________________________________________________

Specialkvällar

Är ni en grupp på mer än 8 personer, specialdesignar vi gärna en träff för er. Skicka intresseanmälan och en kort beskrivning om ditt önskemål till: info@carlmlundh.se.

Vi stödjer!