Ögonfranstekniker Malmö

Ögonfranstekniker Malmö

Hos oss blir du inspirerad att fortsätta utvecklas och engagera dig i att möta kunder på ett professionellt sätt.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med Onehair singels & Volume Lashes och som dessutom älskar att lära ut dina kunskaper till andra enligt principen sharing is caring. Du kommer att ingå i ett team med tekniker som finns etablerade i hela Skandinavien.

Du har med dig en diplomering från ögonfransutbildning. Om du dessutom har med dig någon slags erfarenhet eller kunskap av att lära andra blir vi garanterat intresserade av att höra mer om detta.

Om jobbet som tekniker

Du håller i utbildningar för frisörer/stylister och frisör/stylistelever cirka 2-3 gånger per månad. Utbildningarna är planerade att äga rum i Malmö med omnejd.

Körkort erfodras samt tillgång till egen bil.

Du behöver vara bekväm med att arbeta med digitala lösningar för att kunna sköta viss administration på till exempel en ipad.

Om ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skriv något om dig själv, utbildningar och erfarenheter som du tycker är relevanta för jobbet som ögonfranstekniker.

Välkommen in med din ansökan. Du söker genom att gå vidare på "Skicka in din ansökan" (Denna sida lämpar sig bäst för dator eller tablet).

Upplysningar & frågor

Kontakta Jessica på mail: jessica@tb.carlmlundh.se

Tillbaka till våra lediga tjänster >>

Vi stödjer!