Salongsäljande frisör till Kalmar

Har du en bakgrund inom frisöryrket och är du redo för din nästa utmaning? Trivs du i kundmötena och tycker att försäljning är riktigt roligt? Vi söker en kollega till vår salong i Kalmar denna gång. Du är frisör och det bästa du vet är att ge dina kunder det där extra som gör besöken hos oss till något utöver det vanliga.

Om jobbet

Vi är ett salongsled som består av specialsalonger för kunder som av medicinska skäl behöver våra produkter så som peruker, hårersättningar och hårprodukter. I många fall rör det sig om kunder som genomgår cancerbehandling och är i behov av peruker vid strålning eller cellgiftsbehandling, kunder som lider av fläckvis håravfall vid exempelvis alopeci eller kunder som av andra anledningar drabbats av håravfall eller tunnhårighet.  I vår nya salong i Kalmar som ligger på sjukhuset tar vi emot vanliga frisörkunder och perukkunder.

Vi jobbar med människor som har behov av vår hjälp att vara sitt bästa jag. Hos oss har du tid och utrymme att arbeta med kunden i fokus. Det gör vi främst genom att återskapa frisyrer när vi får möjlighet att hjälpa till under en tuff period i livet. Det ställer höga krav på att du är trygg i dig själv och professionell då du bemöter människor.

Dina arbetsuppgifter

Som vår salongsäljande frisör är du delaktig i det dagliga arbetet på salongen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vägleda våra kunder i att utföra provning, färgning och inklippning av peruker eller frisyrer som vi gärna kallar det. Jobbet har starkt säljfokus och därför ingår även arbetsuppgifter med kampanjer och skyltning.

Du behöver känna dig bekväm med att använda digitala lösningar för de administrativa uppgifter som ingår. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som har roligt tillsammans och drivs av framåtanda och som alltid strävar efter att förbättra sig själva och teamet. Som anställd hos oss förväntar vi oss att du efterlever Aderans Swedens värderingar, rutiner och policys. Din chef ingår i teamet och blir på så vis även din kollega.

Vi erbjuder

Vi är måna om att du ska vara trygg i din roll, därför inleds din anställning med en onboarding på huvudkontoret i Limhamn/Malmö då du får utbildning och mer information om hur vi arbetar tillsammans på Aderans Scandinavia. Därefter går du en perukutbildning där du får såväl teoretisk som praktisk övning genom våra kollegor som är vana att utbilda och möta alla olika slags människor.

Våra anställda är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och har ambitioner att vara en attraktiv och hållbar arbetsgivare. Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande jobb med marknadsledande varumärken inom hår.

Anställning: Tillsvidare. Vi kommer att tillämpa provanställning då vi vill att du ska ha möjlighet att pröva vårt sätt arbeta.

Lön: Vi arbetar med uttalad målstyrning, vilket hos oss innebär att du har trygghet i form av en fast grundlön med möjlighet till bonus baserat på din och dina kollegors försäljning. Vidare har du tryggheten i ett kollektivavtal och därmed pensionsavsättning.

Tillträde: Snarast möjligt men med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kvalifikationer

Vi tror att du har arbetat som frisör i några år och vill ta nästa utvecklingssteg tillsammans med oss. Alternativt har du kanske drivit en egen salong tidigare, och vill ha trygghet i form av en etablerad verksamhet. Vi söker dig som har stor vilja och ambition att lyckas i din roll – då lovar vi att hjälpa dig på vägen.

Vi söker dig med:

·         Bakgrund inom frisöryrket som kan bekräftas genom tex frisörlicens eller gesällbrev

·         Medveten och stolt säljvana

·         Medvetenhet i ditt kundbemötande så att du alltid har kunden i fokus

·         Du behöver känna dig bekväm med och vilja utvecklas och lära dig nya sätt att lösa en kundsituation eller uppgift på. Det kan tex betyda att du inte behöver kunna arbeta online/digitalt när du börjar hos oss, men du behöver vara öppen för att ta till dig nya arbetssätt.

·         Det är högst meriterande om du har vana av att möta kunder med särskilda behov.

För att trivas hos oss är det av stor vikt att du är en god teamplayer som tycker om att utveckla vår redan goda stämning på ett framgångsrikt sätt för alla som är i kontakt med oss.

Ansökan

Du söker genom att klicka på "Skicka in din ansökan" (Denna sida lämpar sig bäst för dator eller tablet).

Ett tips! Vi tillämpar löpande urval, vänta inte med att skicka in din ansökan även om den inte är komplett. Det går bra att använda mobilfoto för att bifoga bevis på ditt gesällbrev eller frisörlicens. Vi stämmer av med Frisörernas Yrkesnämnd (FYN) register efter hand.

Vid frågor om tjänsten och oss som arbetsgivare, vänligen kontakta Josefin Egervall, Försäljningschef på Aderans Sweden AB, Carl M Lundh, 070-260 87 29.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi ber vänligast att respektera följande, vi har redan gjort vårt aktiva val av rekryteringslösning och är därför inte alls intresserade av att bli kontaktade av någon annan rekryteringsfirma.

Om oss

Salongerna i Kalmar ingår i vårt salongsled Carl M Lundh som i sin tur är en del av Aderans, med totalt 5 400 anställda i hela koncernen, och är ett världsledande företag inom frisörbranschen. Vi arbetar med följande segment - dels medicinskt där vi har egna fysiska salonger men också med fashion där vi arbetar med återförsäljare i form av frisörer och grossister.

Vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder som befinner sig i en svår livssituation och bidrar, utöver vår verksamhet, till en bättre tillvaro genom samarbete och sponsring till Cancerkompisar, Rosa bandet och Team Rynkeby.

Vi stödjer!