Fransar & Bryn

Om du drabbats av håravfall genom medicinsk behandling eller alopeci, kan även dina ögonfransar och ögonbryn påverkas och/eller förändras. Vissa ser ingen skillnad, andra anar en uttunnig av håren eller att det blir totalt. Har du behov och önskar förstärka dina ögonfransar och/eller bryn har vi många bra produkter.

Ögonfransar

Vi erbjuder, icke permanenta lösögonfransar, i olika modeller och två nyanser: brunt och svart. Efter behov, till vardags eller fest, limma på och ta av – snabbt och enkelt. Samtliga lösögonfransar är tillverkade i 100% äkta hår, för bästa känsla och komfort.

Bra tips! Prova bland annat Eylure - våra populära självhäftande ögonfransar i 2 olika längder. Går lätt att sätta fast och lätt att ta av. Enkelt!

Har du korta ögonfransar? Vi erbjuder även Långa Fransar, ett naturligt och spännande alternativ till ögonfransförlängning. Långa Fransar stimulerar tillväxten och ger längre, fylligare och friskare ögonfransar.

Ögonbryn

För dig med tunna eller obefintliga ögonbryn erbjuder vi även ögonbrynsfärg – för vackra bryn. I förpackningen ingår förutom färg, även mall och pensel/applicering så att du säkert och enkelt kan applicera dina bryn. I vårt sortiment hittar du även lösögonbryn, för dig som önskar en annan look.

Vi stödjer!