Våra perukkollektioner

Vi erbjuder ett brett utbud av peruker, i en mängd olika modeller, frisyrer och hårfärger – från ett flertal olika leverantörer. För att kunna ge dig bra valmöjlighet när det gäller frisyr, hårfärg och modell. På denna sida har vi sammanställt våra främsta varumärken samt ett urval av bilder på våra perukmodeller.

Vid ditt besök erbjuder vi självklart både rådgivning och möjlighet att bläddra i våra perukkataloger – för fullt sortiment och guide till valet av peruk.

Premium | Sentoo Collection

Vi är stolta över att presentera Aderans egen perukkollektion – Sentoo Collection. Kollektionen har sitt ursprung i ett europeiskt samarbete mellan våra systerföretag, där vi gemensamt har utvecklat en kollektion anpassad till våra europeiska förutsättningar i stil, frisyr och hårfärg. Idag består Sentoo Collection av 27 peruker: 17 peruker i Premium och 10 peruker Premium Plus.

Sentoo Premium är en komplett kollektion i naturtroget fiber med en exklusiv finish och design. Stommen i en Premium är tillverkad med detaljrikedom anpassad för utvalda frisyrer, passform och komfort. Premium-perukerna är lätta att bära, för en behaglig känsla och naturlig look.

Fiber: syntetfiber.

Premium Plus | Sentoo Collection

En unik kollektion med ett helt unikt fiber, som måste upplevas! Varje peruk är ett hantverk med mjuk stomme och detaljer för extra säkerhet och komfort. Förutom dessa plus är även Premium Plus tillverkat i Flexi-fiber, som är ett behagligt/mjukt fiber som både känns, rör sig och ser ut som ett naturligt hår. Och det bästa av allt – det är värmetåligt. Flexi-fiber kan stylas med värme upp till 140°. Fråga oss om råd, när du köper din Premium Plus.

Fiber: Flexi-fiber.

Hair Power | Ellen Wille

En av branschens ledstjärnor när det gäller perukkollektion, konstruktion och frisyr. Här hittar du nätta, stilsäkra peruker i hög kvalitét samt ett brett utbud av modeller, frisyrer, färger och storlekar. Allt för att tillgodose våra kunders höga krav på frisyr, passform och komfort.

Hair Power har förutom en oslagbar kollektionsbredd även en färgpalett som är något utöver det vanliga! Här hittar du mixade och slingade färger, rotfärger och färger med highlights i både trendiga och klassiska nyanser.

Fiber: syntetfiber.

Hair Society | Ellen Wille

En exklusiv kollektion av högsta kvalitet. Modellerna är tillverkade med superfin lacefront, mjuk mono samt handknutna för att få fram de bästa förutsättningarna för en riktigt nätt, bekväm och snyggt sittande peruk. Precis som med Ellen Willes övriga kollektioner hittar du även här en färgpalett utöver det vanliga; mixade färger och rotfärger, med moderna färgnyanseringar.

Fiber: syntetfiber.

Raquel Welch | Ellen Wille

Detta är verkligen märket för dig som är ute efter lite extra stjärnstatus och lyx. I över ett årtionde har Hollywood legenden och skönhetsikonen Raquel Welch gett oss flärdfulla och exklusiva peruker. Här erbjuder vi ett urval från Raquel Welch populära Urban Styles perukkollektion med modeller som är både mjuka och lätta i sin konstruktion, samt med behaglig passform.

Fiber: syntetfiber.

Amore Collection

Ungdomliga och trendiga peruker – här har du signum för Amore perukkollektion från René of Paris. Oavsett om du söker en komfortabel peruk efter håravfall eller önskar en peruk för att sätta din stil – så hittar du det från Amore. Här hittar du våra populära perukmodeller med härligt långa längder och trendiga färgkombinationer. Samtliga Amore peruker har konstruktion med mjukt mono i topp, för en behaglig känsla, samt flexibel träns och ställbara band i nacken – allt för bästa passform och komfort.

Fiber: syntetfiber.

Pure Power | Ellen Wille

Pure!Power är en kollektion i äkta hår när den är som bäst! Perukerna är något utöver det vanliga, med flera långa hårlängder, en härlig lyster, naturligt fall och perfekt passform. Samtliga Pure Power peruker är tillverkade i mjuka material och extra fin lacefront, för naturlig hårlinje samt optimala förutsättningar för en bekväm peruk med naturlig look.

Fiber: äkta hår.

Essential Collection

I denna kollektion hittar du flera fina och prisvärda äkta hårs peruker, i bra kvalitet. Perukerna finns i olika hårlängder och utförande, samt givetvis även i ett flertal naturtrogna nyanser. Konstruktionerna är mjuka och följsamma och med lacefront för ett fint och naturligt hårfäste.

Fiber: äkta hår.

Gemtress

Tidlösa peruker i 100% äkta hår, som är tillverkade i mjuka material, i hög standard både när det gäller kvalitét, konstruktion och komfort. Här hittar du olika storlekar och konstruktioner samt lacefront, för en osynlig hårlinje fram. Med en Gemtress-peruk får du inte bara tillgång till en äkta hårs peruk i världsklass – du får även tillgång till en formbar frisyr med en bra färgbredd.

Fiber: äkta hår.

Private Issue

Private Issue är en unik kollektion med färdiga frisyrer (standardperuker) i Cyberhair fiber. Cyberhair är ett patenterat fiber, där man kombinerat fördelarna från äkta hår och vanligt fiber för att skapa de bästa förutsättningarna för en både snygg och hållbar peruk. Cyberhair är högvärmetåligt precis som ett äkta hår, vilket gör att man kan styla med värme för ett perfekt resultat. Samtidigt har det fördelarna från syntetfibret och bibehåller frisyr och hårfärg, oberoende av tvätt, bad eller solens strålar. Detta tillsammans gör en peruk som är flexibel, slitstark och snygg nästan oberoende av yttre påverkan. Plus att den har fantastisk passform, med bra känsla och naturlig look.

Fiber: Cyberhair.

Peruker för barn

Även som barn eller ung kan man drabbas av håravfall, av ärftlig eller medicinsk orsak. Utbudet av peruker för barn är inte lika stort som för vuxna, men de modeller vi erbjuder är på bästa sätt anpassade att fungera till den yngre människans liv och leklust. Vi erbjuder mjuka, fina peruker både för killar och tjejer – från Amore och Gemtress, i syntetfiber eller äkta hår. Har du frågor om våra barnperuker? Vill veta mer om våra vuxen-modeller, som är små i storlekar och även kan passa barn? Ring oss gärna, till våra salonger » eller partners »

Till sidans topp

Vi stödjer!