Bra länkar

Vi hoppas att vår hemsida har kunnat bidra med bra information kring våra peruker och att du känner dig säker med att kontakta oss för fri konsultation.

Vill du fördjupa dig ytterligare kring andra frågor och information, kommer vi här fylla på med bra länkar som rör t.ex. håravfall, stöd, landstingsinformation, att bära peruk m.m.

Enkeltomperuker.se bygger på den enkla idén att göra det lättare för personer som drabbats av håravfall att finna komplett information om peruker. Hemsidan avhandlar allt från grundläggande information kring håravfall till hur det går till när man införskaffar en peruk. Vi täcker även in information om möjligheterna som erbjuds via landstingsbidrag och vid salongsbesök. Sidan fungerar även som en guide till personal och tjänstemän inom landsting och sjukvård, som möter frågor från patienter och anhöriga. Värd för sidan är Aderans Sweden AB.

“Inte utan min peruk” film på 1177.se som handlar om perukbärande.

Alopeciförbundet - Alopeciförbundet är en förening som drivs ideellt för människor som drabbats av någon form av håravfall.

1177.se Nationella Hjälplinjen – stödsamtal och psykologisk hjälp.

Ung cancer - för cancerdrabbade, 16-35 år.

Cancerkompisar - för den som är anhörig till cancerdrabbad.

Nära cancer - för unga, 15-25 år, som står nära någon som har cancer.

Nätverket mot cancer - nationell samarbetsorganisation som arbetar ideellt
för cancerberörda

Cancer Rehabfonden - ideell organisation som samlar in pengar för att cancerdrabbade ska kunna få rehabilitering.

Vi stödjer!