Information från Carl M Lundh

Till våra kunder

Då effekterna av Corona- Covid19 viruset påverkar oss alla, är välbefinnandet och begränsningen av smitta bland våra kunder och medarbetare vår främsta prioritet.

Vi bevakar löpande riktlinjer och råd från internationella och nationella myndigheter och har ytterligare stärkt våra hygienrutiner och vidtagit extra åtgärder i alla våra salonger - för att minimera risk för smittspridning. Våra medarbetare jobbar endast om de är friska.

Vi vill fortsätta ge våra kunder den service de behöver utan att känna att de tar några risker med sin hälsa. Att genomgå behandling och tappa håret är ofta förknippat med stor oro, och i dessa tider kan oron vara ännu större. För dig med känsligt immunförsvar kan vi nu erbjuda flexibla lösningar som komplement till de vanliga besöket genom online konsultationer - vilket innebär ett kostnadsfritt möte via Skype. Boka ditt möte här, genom att välja salong. Vi kan naturligtvis även skicka hem peruker, turbaner och produkter till hem till våra kunder. 

Om kunden vill komma och besöka vår salong så kan vi även erbjuda kunden ett enskilt möte i salongen, d.v.s. endast kunden och en person från personal närvarande i salongen. För dessa möten anpassar vi våra öppettider och tillgänglighet – allt för att kunden ska känna sig så trygg som möjligt. 

Kontakta din närmsta salong så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig bäst.

Våra salonger håller öppet som vanligt. Vi uppdaterar kontinuerligt vår hemsida ifall våra öppettider skulle behöva ändras. Du hittar senaste uppdateringen under fliken "Våra salonger" på vår hemsida www.carlmlundh.se.

Då många av våra kunder har extra känsligt immunförsvar, ber vi dig som planerar att besöka oss att ta extra hänsyn och respektera de råd och riktlinjer som finns vid eventuella symptom.
 
Om du har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta din närmaste salong. Vi finns tillgängliga för dig.

Vänliga hälsningar,

Personalen, Carl M Lundh

Vi stödjer!