Information från Carl M Lundh

 

Till våra kunder

Då effekterna av Corona- Covid19 viruset påverkar oss alla, är välbefinnandet och begränsningen av smitta bland våra kunder och medarbetare vår främsta prioritet.

Vi bevakar löpande riktlinjer och råd från internationella och nationella myndigheter och har ytterligare stärkt våra hygienrutiner och vidtagit extra åtgärder i alla våra salonger för att minimera risk för smittspridning.

Våra salonger håller öppet som vanligt. Vi uppdaterar kontinuerligt vår hemsida ifall våra öppettider skulle behöva ändras. Du hittar senaste uppdateringen under fliken Våra salonger på vår hemsida www.CarlMLundh.se.

Då många av våra kunder har extra känsligt immunförsvar, ber vi dig som planerar att besöka oss att ta extra hänsyn och respektera de råd och riktlinjer som finns vid eventuella symptom.

För dig med känsligt immunförsvar, kan vi även erbjuda olika flexibla lösningar för ditt besök som ett avskilt besök med vår personal. Om du skulle behöva, kan vi även skicka produkter hem till dig. Kontakta din närmsta salong så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig bäst.

Om du har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta din närmaste salong. Vi finns tillgängliga för dig.

Vänliga hälsningar,

Personalen, Carl M Lundh

Vi stödjer!