Webshop

Shakti Turban

650 kr

Shakti är en elegant och mjuk vardagsturban, som inte kräver mycket styling. Turbanen har ett applicerat band (headband) som ger en snygg drapering och extra volym kring hjässan. Material i mjukt Bambu-Viskos.

Leveranstid: 3-5 vardagar*

* Avvikelser kan förekomma på enstaka färger.

168
Tillfälligt slut
169
Tillfälligt slut
255
295
320
384
391
Rensa
Artikelnr: 92624 Kategori:
Benämning:
Shakti Turban
Typ:
Turban
Material:
95% bambu-viskos, 5% spandex

Shakti är en elegant och mjuk vardagsturban, som inte kräver mycket styling. Turbanen har ett applicerat band (headband) som ger en snygg drapering och extra volym kring hjässan. Material i mjukt Bambu-Viskos.

Shakti Turban – en av våra favoriter! Turbanen har ett halvfäst headband (pannband) som du kan använda för att skapa extra fyllighet genom att vrida det några gånger vid ena örat eller framtill vida pannan.

Material i mjukaste Caretech® Bamboo-viscose. Förutom att materilet är ett bekvämt och stretchigt – så är även bambu känt för att andas och vara mer fuktabsorberande än bomull.

Material: 95% viskos (bambu), 5% spandex
Kollektion: Soft Line Collection – Christine Headwear

Du kanske också gillar …

  • Hoc-Shakti Turban – Printed

    Shakti-turbanen är en av våra mest populära modeller från Christine-serien, känd för sin fantastiska passform. Shakti har ett applicerat brett band (headband) baktill, som erbjuder flera stylingalternativ samt möjlighet att skapa fin volym kring hjässan. Bandet kan användas som ett vanligt pannband, för volym, eller stylas till en snygg knut på sidan. Bandet är tryckt på ena sidan och enfärgat på den andra. Material i mjukaste bambu-viskos.

    650 kr
  • Yoga Turban

    Om du letar efter en enkel och snygg vardagsturban, så är Yoga ett utmärkt val! Yoga är en av våra bästsäljare, och är en perfekt turban både för vardagsbruk och aktivitet – eftersom den har en välsittande passform och med tyg i bambu-viskos som både är mjukt, stretchigt och andas. Yoga har fina sömmar som går tvärs över turbanen, vilket ger en fin volym och stilren look.

    545 kr
  • Shakti Turban – Printed Headband

    Shakti-turbanen är en av våra mest populära modeller från Christine-serien, känd för sin fantastiska passform. Turbanen har ett applicerat band (headband) i snyggt tryck, som förutom en elegant effekt även ger fin drapering och extra volym kring hjässan. Bandet kan användas som ett pannband eller för att skapa en knut genom att använda de två öglorna på baksidan av turbanen och sno in bandet. Material i mjukaste bambu-viskos.

    650 kr
  • Hoc-Mantra Scarf

    Hoc Mantra Scarf, en stilren och enkel turban från Christine Headwear – Soft Line Collection, i mjukt bambu-viskos. En klädsam turban som kan passa både hemma, på jobbet och på fest! Turbanen har längre band som kan stylas/knytas efter egen stil och smak.

    610 kr