Top Pieces – för mer hår och volym!

Till skillnad från manligt håravfall, så utgörs kvinnors håravfall ofta av en generell och diffus uttunning, med koncentration över hjässan. Vanligtvis sker detta vid övergångsåldern, men även i vissa fall tidigare.

För kvinnor erbjuder vi flera produkter som effektivt ger mer volym och döljer tunna partier; löshår eller top-pieces med clips, tape eller integration. Våra volymprodukter är anpassade för att lätt kunna ta på och av efter behov, samt möjligheten att kunna växla mellan en snygg vardagsfrisyr till en elegant festfrisyr på bara några få minuter. Samtliga lösningar anpassas individuellt efter behov, frisyr och hårfärg.

Har du större kala partier?

För kvinnor med håravfall och tunnhårighet som resulterar i större kala partier rekommenderar vi våra lösningar av mer permanent karaktär; hårersättningar.

I konstruktion bygger en hårersättning på samma princip som många av våra andra lösningar; hår som sitter på en tunn bottenplatta, som appliceras över och döljer de tunna partierna på hjässan. Skillnaden är att hårersättningen oftast appliceras för att sitta under en längre tid och fungerar i livets alla situationer; sport, aktivitet, bad, fritid etc.

Vid konsultationen går vi igenom dina förutsättningar – för att hitta den bästa lösningen för dig.

Kontakta någon av våra salonger eller boka din konsultation direkt online. Varmt välkommen!

Tips från webshopen

Känslan av mer hår!

VOUX hårfiber, tillverkad av 100% naturlig bomull. Ett lätt hårfiber som appliceras på tunnare partier för ett naturligt och fylligare resultat. Finns i 6 olika hårnyanser.

Voux fungerar både vid manlig och kvinnlig tunnhårighet och även till personer med mycket känslig hud. Fibert lägger sig fint på hårbotten och runt hårstrå och döljer effektivt tunnare partier. Du upplever omedelbart en förändring och ditt hår känns fylligare, med ökad volym. Voux hårfiber sitter bra, även vid starkare vind, regn eller om du svettas mer. Voux smälter perfekt in i ditt eget hår – för ett naturligt resultat.