Top Pieces – ger dig mer hår och volym!

Har du ärftligt tunt hår eller är du i övergångsåldern och har håravfall som ger dig tunnare hår? Eller kanske en tunnhårig bena eller kala fläckar? För kvinnor erbjuder vi flera volymprodukter som effektivt ger dig både mer hår och volym och döljer tunna partier. I vårt sortiment hittar du flera olika hårsystem med hair extensions eller top-pieces med clips, tape eller integration. Vid konsultation går vi igenom din hårstatus och dina behov – för att komma fram till vilken av våra produkter som passar dig bäst!

Flera av våra volymprodukter är anpassade för att lätt kunna ta på och av efter behov, samt även ge möjligheten om man vill – att kunna växla mellan en snygg vardagsfrisyr till en elegant festfrisyr på bara några få minuter. Samtliga lösningar anpassas individuellt efter kundens behov, frisyr och hårfärg.

 

Har du större kala partier?

Förutom våra Top Pieces har vi även andra volymprodukter som är av mer permanent karaktär – sk. hårersättningar. För både kvinnor och män med håravfall och tunnhårighet som resulterar i större kala partier eller som vill ha en lösning som sitter mer permanent, så rekommenderar vi dessa.

I konstruktion bygger en hårersättning på samma princip som våra top piece-lösningar, d.v.s. att det är hår som sitter på en tunn bottenplatta och som sedan appliceras över och döljer de tunna partierna på hjässan. Skillnaden är att en hårersättningen oftast appliceras för att sitta under en längre tid för att fungera hela dagen och i livets alla situationer såsom sport, aktivitet, bad, fritid etc.

Vid konsultationen går vi igenom din hårstatus, dina behov och vad du önskar för att vi ska kunna rekommendera den bästa lösningen för dig.

Kontakta någon av våra salonger eller boka din konsultation direkt online. Varmt välkommen!

Exempel resultat med top piece

Tunnhårig bena

Top Piece i äkta hår som färgats och klippts in – för att passa kundens egna hår och frisyr. Applicering clips.

Tunt hår

Top Piece i äkta hår, fastsättning med clips samt extra utfyllnad med tapehår.

Alopeci med kala fläckar

Hårersättning i äkta hår, som har applicerats med lim för att sitta permanent och fungera med livets alla situationer.

Tips från webshopen

VOUX ger känslan av mer hår!

Vi rekommenderar VOUX hårfiber, som är tillverkat av 100% naturliga bomullsfiber. Voux är ett väldigt lätt hårfiber och som appliceras på tunnare partier – för att snabbt ge ett både naturligt och fylligare resultat. 

Voux fungerar utmärkt både för män och kvinnors tunnhårighet och även till personer med mycket känslig hud. Hårfibert lägger sig fint på hårbotten och runt dina hårstrå och döljer effektivt tunnare partier. Du upplever omedelbart en förändring och ditt hår känns även fylligare, med ökad volym. Voux hårfiber sitter bra, även vid vind, regn eller om du svettas mer. Voux smälter perfekt in i ditt eget hår – för ett naturligt resultat. Du hittar Voux i 6 olika hårnyanser.