En peruk – kan göra stor skillnad

Användandet av peruk är mer vanligt förekommande än många tror och är en bra lösning om man drabbats av totalt eller fläckvist håravfall vid alopeci eller vid medicinsk behandling, t.ex. cytostatikabehandling och eventuella biverkning i form av håravfall.

Vi erbjuder ett brett utbud av peruker, i en mängd olika modeller, frisyrer och hårfärger samt flera modeller av turbaner – vilket är ett bra komplement till peruk. Det är viktigt för oss att kunna ge dig valmöjlighet gällande både produkt och när det gäller frisyr, hårfärg och perukmodell.

Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar om vårt sortiment och peruker, hur det är att bära peruk eller om du vill boka tid på någon av våra salonger. Varmt välkommen!

Hur olika människor väljer att hantera sitt håravfall är individuellt och i slutändan en smaksak. Vissa väljer att lämna huvudet bart medan andra föredrar att använda turban och sjal eller peruk. Oavsett vad du själv väljer, är det viktigaste att det känns bra och bekvämt för dig!

Carl M Lundh Salonger

Ett urval av våra frisyrer/peruker