Landstingsbidrag peruk

Varje enskilt Landsting eller Region har olika bidragsregler gällande att få bidrag till peruker, hårersättningar, ögonfransar eller ögonbryn. Gemensamt för dem alla är dock följande: att patienten erhåller landstingsbidrag/bidrag från region, med en rekvisition, om den behandlande läkaren bedömer att behov av peruk eller hårersättning finns. 

Har du fått en rekvisition från ditt landsting eller region? Då innebär det att du fått rätt till en ersättning för en viss del av perukens kostnad. Samtliga av våra salonger tar emot rekvisition från landsting och region.

Ta med din rekvisition vid ditt första besök hos oss på salongen.

Rekvisition i vår webshop

Har du begränsad möjlighet att besöka någon av våra salonger eller vill du använda din rekvisition för en peruk i vår webshop? Maila gärna in din rekvisition till oss, tillsammans med dina kontaktuppgifter och önskemål om peruk till: rekvisition@carlmlundh.se

När vi mottagit din rekvisition via mail, så kontaktar vi dig för din beställning.


Bidragsregler

På vår informationssida enkeltomperuker.se hittar du komplett information om peruker; håravfall, införskaffande av peruk, salongsbesök, landstingsbidrag och mycket mer. Sidan fungerar även som en guide till personal och tjänstemän inom landsting och sjukvård, som möter frågor från patienter och anhöriga.

Läs mer om bidragsregler:

Bidragsregler | håravfall vid cancerbehandling »

Bidragsregler | håravfall vid alopeci »