Landstingsbidrag

Varje enskilt landsting eller region har olika bidragsregler gällande peruk, hårersättning, ögonfransar och ögonbryn. Gemensamt för dem alla är dock följande: patienten erhåller en rekvisition om den behandlande läkaren bedömer att behov av peruk finns.

Har du fått rekvisition från ditt landsting eller region, så innebär det att du fått rätt till ersättning för en viss del av perukens kostnad. Samtliga våra salonger har avtal och/eller tar emot rekvisition från landsting och region.

Ta med din rekvisition vid ditt första besök hos oss.

Viktig information: just nu kan vi inte erbjuda köp med rekvisition via vår webshop. Tillsvidare hänvisar vi alla köp med rekvisition till​ våra salonger.

Har du begränsad möjlighet att besöka någon av våra salonger? Då går det även bra att maila din rekvisition tillsammans med dina kontaktuppgifter och önskemål om peruk, till: rekvisition@carlmlundh.se – så kontaktar vi dig för din beställning. Varmt välkommen!


Information om bidragsregler

På vår informationssida enkeltomperuker.se hittar du komplett information om peruker; håravfall, införskaffande av peruk, salongsbesök, landstingsbidrag och mycket mer. Sidan fungerar även som en guide till personal och tjänstemän inom landsting och sjukvård, som möter frågor från patienter och anhöriga.

Läs mer om bidragsregler:

Bidragsregler | håravfall vid cancerbehandling »

Bidragsregler | håravfall vid alopeci »