Landstingsbidrag

Varje enskilt landsting eller region har olika bidragsregler gällande att få bidrag till peruk, hårersättning, ögonfransar eller ögonbryn. Gemensamt för dem alla är dock följande: att patienten erhåller en rekvisition om den behandlande läkaren bedömer att behov av peruk eller hårersättning finns.

Har du fått en rekvisition från ditt landsting eller region, så innebär det att du fått rätt till ersättning för en viss del av perukens kostnad. Samtliga våra salonger har avtal och/eller tar emot rekvisition från landsting och region. Ta med din rekvisition vid ditt första besök hos oss på salongen.

Rekvisition i vår webshop

Vi kan i dagsläget inte erbjuda köp med rekvisition via vår webshop. Tillsvidare hänvisar vi alla köp med rekvisition till​ våra salonger.

Har du begränsad möjlighet att besöka någon av våra salonger? Då går det även bra att maila din rekvisition tillsammans med dina kontaktuppgifter och önskemål om peruk, till: rekvisition@carlmlundh.se

Efter du mailat din rekvisition, så kontaktar vi dig för din beställning.


Bidragsregler

På vår informationssida enkeltomperuker.se hittar du komplett information om peruker; håravfall, införskaffande av peruk, salongsbesök, landstingsbidrag och mycket mer. Sidan fungerar även som en guide till personal och tjänstemän inom landsting och sjukvård, som möter frågor från patienter och anhöriga.

Läs mer om bidragsregler:

Bidragsregler | håravfall vid cancerbehandling »

Bidragsregler | håravfall vid alopeci »