Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag: 

Carl M Lundh Webshop
Aderans Sweden AB
Ystadsvägen 22, 214 30 Malmö
Organisationsnummer: 556215-0747
Telefonnummer: 020-368700
E-postadress: info@carlmlundh.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Klarna Checkout
  • Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans
  • Pris enligt frakttariff från UPS för leveranser inom Sverige. Normal Leverans inom 3-10 dagar till närmsta utlämningsställe om inget annat anges i samband med din beställning.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 3-10 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss.

Så här gör du:

1. Artikeln ska returneras väl emballerad, i originalskick och i originalkartong.

2. Skicka även med Följesedeln. Markera på följesedeln den eller de varor du returnerar.

3. Vänd dig till ditt närmaste UPS-ombud (platser för inlämning hittar du på ups.se) och använd den bifogade returadresslapp, som du får med din order, när du skickar tillbaka artikeln. Glöm inte att be om ett kvitto när du lämnar in returen.

4. När vi mottagit och hanterat din retur, får du en bekräftelse via mail.

5. Kreditering av din faktura hanterar vi genom Klarna.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Organiserad brottslighet (anti-social forces)

Vi har rätt att vägra acceptera en beställning av Produkterna om det framkommer att du
a. är medlem i eller tillhör en grupp eller organisation som bedriver organiserad brottslig verksamhet;
b. har varit medlem eller tillhört sådan grupp som anges i a), men upphört med detta under de senaste fem åren, eller
c. på annat sätt deltar i eller främjar organiserad brottslig verksamhet.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@carlmlundh.se

Läs mer om vår Integritetspolicy här »