Rekvisition från landsting/region

Har du fått en rekvisition från ditt landsting eller region, så innebär det att du fått rätt till ersättning för en viss del av perukens kostnad. Alla våra salonger tar emot rekvisition – glöm inte ta med den till ditt första besök hos oss på salongen.

Rekvisition peruk i vår webshop

Vill du använda din rekvisition för en peruk i vår webshop? Maila in din rekvisition tillsammans med dina kontaktuppgifter och önskemål om peruk till: rekvisition@carlmlundh.se

När vi mottagit den, så kontaktar vi dig för din beställning.

Har du frågor, så är du självklart alltid välkommen att ringa eller maila oss.

Bidragsregler för andra produkter

Varje enskilt landsting har olika bidragsregler gällande peruk, hårersättning, ögonfransar, ögonbryn och/eller kosmetisk tatuering. Kontakta din region eller landsting för mer information om vilka bidragsregler som gäller för dig.


Bidragsregler

På vår informationssida enkeltomperuker.se hittar du komplett information om peruker. Här hittar du bland annat information om håravfall vid alopeci eller kemoterapi, införskaffande av peruk, salongsbesök, landstingsbidrag och mycket mer. Sidan fungerar även som en guide till personal och tjänstemän inom landsting och sjukvård, som möter frågor från patienter och anhöriga.

Läs mer om bidragsregler:

Bidragsregler | håravfall vid cancerbehandling »

Bidragsregler | håravfall vid alopeci »