Över 100 perukmodeller i vårt sortiment!

Här presenterar vi ett urval av våra perukmodeller – i ett frisyrgalleri, från kort, medellångt till långt hår. Låt dig inspireras!

Vi har modeller från flera europeiska varumärken, bl.a. Sentoo Collection med sina kollektioner Premium, Lotus och Creative, och Ellen Wille – med flera varumärken som Hair Power, Hair Society, Pure Power mfl. Allt för att kunna erbjuda en så bra bredd på modeller, frisyrer och hårfärger.

Har du frågor om våra perukmodeller eller vill prova ut en peruk – varmt välkommen att kontakta oss eller boka en fri konsultation på din närmaste salong.

Herrperuker

Förutom ett stort sortiment av damperuker – så erbjuder vi även ett bra urval av herrperuker,  i flera olika modeller/frisyrer och hårfärger. Har vi inte en modeller som passar dig, så kan vi även måttbeställa en peruk till dig – specialdesignad just för dig och dina behov.

Boka en fri konsultation – varmt välkommen!

Har du börjat bli tunnhårig?

Har du inte tappat allt hår, utan är tunnhårig eller med kala partier? Då är det inte peruk du behöver, utan istället en hårersättning. Boka tid på någon av våra Aderans Haircenter, som erbjuder hårersättningar som effektivt döljer tunna partier och fungerar som ett naturligt komplement till ditt eget växande hår – med garanterat resultat.

Våra Aderans Haircenter ligger i samma lokal som våra Carl M Lundh salonger – enkelt och smidigt för dig som kund!

Några av våra varumärken:

Vi har perukmodeller från flera olika varumärken.
Sentoo Collection: Lotus, Premium och Essential. | Ellen Wille: Hair Power, Hair Society och Perucci.
Äkta hårs-peruker: Sentoo Creative och Pure Power. | Barnperuker och Herrperuker: Ellen Wille och OnRite.