Aktuella kundträffar

Här hittar du information om våra aktuella kundkvällar.

Ring eller maila in din anmälan till respektive salong. Varmt välkommen!


INSPIRATIONSKVÄLL – FÖR DIG MED ALOPECI

Vi välkomnar dig som har alopeci till en kväll med massor av inspiration
och tips – inom frisyr & styling samt höstens turban- och peruknyheter. Missa inte denna kväll fylld av skönhet och erbjudanden!


INSPIRATIONSKVÄLL – PERUKER OCH TURBANER

Vill du få ännu fler tips och inspiration kring våra kollektioner: peruker, turbaner och tunnhårighetslösningar? Välkommen till en kväll med massor av inspiration, rådgivning, tips inom frisyr och styling samt visning av säsongens turban- och peruknyheter.


FOKUS OCH LÖSNINGAR – TUNNHÅRIGHET

Välkommen till en kväll med information & inspiration gällande våra tunnhårighetslösningar. Vi ger tips och rådgivning kring sortiment, frisyrer, styling/skötsel samt olika hårprodukter. Vi bjuder på tilltugg och dryck under kvällen.


KUNDDAGAR

I flera av våra salonger anordnar vi kunddagar. Då är vi tillgängliga hela dagen, för dig! Förutom bra erbjudanden så visar vi även nyheter, ger rådgivning och praktiska tips kring skötsel och styling av peruker, hårprodukter m.m. Anmäl dig innan.


T-CAFÉ

 


SPECIALKVÄLLAR

Är ni en grupp på mer än 8 personer, specialdesignar vi gärna en träff för er. Skicka intresseanmälan och en kort beskrivning om ditt önskemål till: info@carlmlundh.se.

Vi stödjer!