Carl M Lundh

Carl M Lundh är en del av Aderans Sweden AB. Tidigare var Aderans Sweden privatägt (fd. Carl M Lundh AB), men införlivades i januari 2005 i Aderans-gruppen, ett världsledande företag inom hårersättningsbranschen.

Aderans Sweden AB består av:

Carl M Lundh Salonger – specialsalonger med peruker, turbaner och tillbehör – för personer som drabbats av håravfall genom t ex medicinsk behandling, alopeci eller ärftliga orsaker.

Carl M Lundh salonger vänder sig till två kundkategorier - privatpersoner, som söker en lösning för mer hår, samt sjukvården. I sjukvården används peruker som tekniska hjälpmedel efter strålning eller cellgiftsbehandling. Peruker ordineras även vid totalt eller fläckvis håravfall, vid t.ex diagnos alopeci. Alla våra salonger arbetar med produkter för både herr och dam.

Carl M Lundh salonger finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Jönköping, Kalmar, Västerås, Örebro och Umeå. Av dessa ligger 4 salonger på sjukhus (i Lund, Göteborg, Örebro och Umeå) och erbjuder närhet och service för de kunder och patienter som behandlas på sjukhuset. I Stockholm driver vi även Perukshopen. Våra salonger »

Ända sedan Carl M Lundh öppnade sitt perukmakeri i Stockholm vid sekelskiftet – har vi visat en ära i att kombinera långsiktighet och yrkestradition med viljan att ständigt utvecklas. Det är en av anledningarna till att vi idag är det marknadsledande fullserviceföretaget inom peruker och olika lösningar till mer hår. En annan och betydligt viktigare anledning, är att vi alltid sätter kundens behov i centrum.

Carl M Lundh Partners– förutom våra salonger har vi även ett stort nätverk av Partners med egen peruk- och salongsverksamhet. Våra Partners finns, precis som våra egna salonger, över hela landet. Våra partners »

Aderans Haircenter (C.M.L. Haircenter) – specialsalonger med olika tunnhårighetslösningar för personer som drabbats av ärftligt håravfall/tunnhårighet. Våra Carl M Lundh salonger och Haircenter ligger på samma adress – i Stockholm, Göteborg och Malmö med separat ingång. Besök Aderans Haircenter »

Toupéma Belgal – hårgrossist för frisörer, med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. För mer information - Besök Toupéma Belgal »

Vi stödjer!