3 enkla steg till din peruk

Varmt välkommen till oss på Carl M Lundh! Vi erbjuder peruker, hårersättningar och hårprodukter – till dig drabbats av håravfall pga medicinsk behandling, alopeci eller av ärftliga orsaker.

Carl M Lundh salonger finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Jönköping, Kalmar, Västerås, Örebro och Umeå. Av dessa ligger 4 salonger på sjukhus (i Lund, Göteborg, Örebro och Umeå) och erbjuder närhet och service för de kunder och patienter som behandlas på sjukhuset. I Stockholm driver vi även Perukshopen. Förutom våra salonger har vi även ett stort nätverk av Partners med egen peruk- och salongsverksamhet. Våra Partners finns, precis som våra egna salonger, över hela landet.

För oss är det viktigt att erbjuda valmöjlighet eftersom att våra kunders behov och önskemål om perukmodell och frisyr – är helt individuella. Därför vill vi gärna träffa dig och visa dig vårt peruksortiment samt ge extra service och rådgivning i valet av frisyr. I våra salonger hittar du även turbaner, sjalar, ögonfransar, ögonbryn, tillbehör och skötselprodukter.

Ett besök hos oss kan sammanfattas i 3 enkla steg:

1. Ring och boka tid

Vi rekommenderar att du besöker oss innan du tappat allt hår, alternativ ta med ett nytaget foto till salongen. På så vid kan både du som kund och vi lättare finna den peruk som du vill ha, både med frisyr och hårfärg. Ta gärna med någon anhörig, vän/väninna, som smakråd vid ditt första besök.

Har du fått rekvisition från ditt landsting eller region, så innebär det att du fått rätt till ersättning för en viss del av perukens kostnad. Samtliga våra salonger har avtal och/eller tar emot rekvisition från landsting och region. Ta med din rekvisition vid ditt första besök hos oss.

Boka tid hos någon av våra salonger » eller partners »

2. Perukutprovning

När du kommer på ditt första besök gör vi allt för att det ska kännas så bra som möjligt för dig. Samtliga salonger har en lugn och diskret atmosfär så att du får avskildhet och lugn vid ditt besök. Konsultation och utprovning av peruk tar ca en timme. Har vi peruken hemma så får du med dig peruken direkt, annars bokar vi ett återbesök. Behöver vi göra en beställning tar det vanligtvis någon dag upp till en-två veckor innan peruken levereras till dig.

Handlar det om en måttbeställd peruk kan det ta ännu längre tid, eftersom peruken specialtillverkas efter önskemål. Information om leveranstid ges vid beställning.

3. Få din peruk

Om du inte får din peruk vid första besöket, bokas ett återbesök in. Vid detta tillfälle justeras och klipps peruken in, så att du känner att den passar perfekt. Salongen ger även information om stylingtips och skötselråd »

Vi stödjer!