Salong Jacob | Örnsköldsvik

070-343 40 10

Adress: Fårvägen 4, 891 42 Örnsköldsvik
Öppettider: Tisdag-Torsdag 10.00-17.00
E-post: info@salongjacob.se

Vi vill erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna och de bästa produkterna samt den bästa servicen. Det är kunden som utgör grunden i vårt företag och är därför mycket viktig för oss att sätta dig i centrum, vi gör det genom att kombinera kvalité med kreativitet, ambitioner, trendighet och ödmjukhet.

Vi vill att ett riktigt möte skall uppstå mellan dig som kund och vår kunskap för när du lämnar salongen skall vi ha utfört det yttersta så du känner ett välbefinnande med en frisyr som passar såväl personligheten som utseendet.

Vårt sortiment är stort och vi samarbetar det bästa av leverantörer samt Landstingets hjälpmedelscentral – och du har möjlighet att välja mellan många olika hårersättningar/peruker och du får alltid det senaste och mest prisvärda produkter.

Hos oss kan du välja mellan äkta hår, syntetfiber eller det helt unika Cyberfibret. Tillsammans väljer vi vad som passar just dig. Välkommen till oss för rådgivning miljön är diskret och vi lägger ner stor omsorg för att hjälpa dig, tveka inte – vi har lösningar.

Välkommen att höra av dej. Ditt nya hår blir en naturlig del av dig!