People | Västervik

0490-318 00

Adress: Båtsmansgatan 28, 593 30 Västervik
Öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00 – 20:00
Fredagar 09:00 – 16:00
E-post: people@peoplevastervik.se

Om oss
Frisörsalong med höga ambitioner där både personalen och miljön levererar på alla sinnen. Stolta över att blivit utsedda till Årets Frisörföretag i Sverige 2019 och finalist i Nordic Salon design of the year samma år.

PEOPLE ARE DIFFERENT
Efter hundratals besök på frisörsalonger, hotell, barer, restauranger runt om i världen hade vi bilden av vad vi ville åstadkomma klar för oss. En salong med tydligt koncept, ett nytänkande där du som kund, från det att du klev innanför dörren till att du lämnade den, alltid fick mer än vad du kunde förvänta dig i form av bemötande, upplevelser och resultat.

Målsättningen att vara mer än bara en frisörsalong, sammanfattad i vår pay off ”are different”, har löpt som en röd tråd genom allt vi tagit oss för sedan vi startade 2005. Viljan att hela tiden förändras och förbättras och verkligen göra det, har blivit vårt adelsmärke.
Efter vårt tioårsjubileum flyttade vi vår verksamhet till Båtsmansgatan 28 där vi finns idag. Vi anser att vi nu har vi nått perfektion för en frisörsalong utifrån vårt sätt att se på det. Ytorna, känslan, allt. I samband med flytten har vi dessutom kunnat utveckla vårt ungdomskoncept Next Generation där vi tar ett större ansvar för den nya generationens frisörer.

Under 2019 nominerades People i Nordic Hair Awards och kategorin Nordic Salon Design of the Year. Vi vann inte den utmärkelsen men vilken känsla att få visa upp vårt företag på den Nordiska marknaden och representera Sverige.

Samma år kom sedan något vi länge drömt om. Efter att ha varit nominerade till Årets Frisörföretag av branschorganisationen två gånger erhåll vi denna åtråvärda titel vilket vi är så enormt stolta över.

Tillsammans med vårt team har vi byggt upp något vi tror på och är stolta över. Vi har vågat tänka utanför boxen, realiserat våra idéer och för det mesta gjort det väldigt bra.

Vi skulle kanske kunna slå oss till ro och bevara det vi skapat, men vi är inte klara än, utan det känns precis tvärtom: Vi vill hela tiden göra något nytt och spännande. Vi vill framåt och det gäller allt vi gör.

Vi är så tacksamma för att vi får arbeta med det vi älskar och för att ni stöttar oss i det vi tar oss för. Tack för att Ni väljer oss (och har du inte gjort det än är du mer än välkommen!)

/ Vi på People