Fransar & Bryn

Om du drabbats av håravfall genom medicinsk behandling eller alopeci, kan även dina ögonfransar och ögonbryn påverkas och/eller förändras. Vissa ser ingen skillnad, andra anar en uttunning av håren eller att det blir totalt. Har du behov och önskar förstärka dina ögonfransar eller bryn – erbjuder vi många bra produkter för både fransar och bryn. Välkommen in till någon av våra salonger »

Ögonfransar

Vi erbjuder, icke permanenta lösögonfransar, i olika modeller och två nyanser: brunt och svart. Efter behov, till vardags eller fest, limma på och ta av – snabbt och enkelt. Bra tips! Prova bland annat Eylure - våra populära självhäftande ögonfransar i 2 olika längder. Går lätt att sätta fast och lätt att ta av. Enkelt!

Ögonbryn

För dig med tunna eller obefintliga ögonbryn erbjuder vi även ögonbrynsfärg – för vackra bryn. I förpackningen ingår förutom färg, även mall och pensel/applicering så att du säkert och enkelt kan applicera dina bryn.

 

 

Till kunder med obefintliga ögonbryn erbjuder vi en helt ny vattenfast ögonbrynsfärg – Eye Power. I förpackningen ingår förutom färg, även mall och pensel/applicering som gör det enkelt och säkert att applicera. Du får vackra bryn med naturlig look på 1 minut.

Använd vår guide för hjälp med vilken färg som passar dig bäst!

 

Vi stödjer!