Hårprodukter och hårersättningar

Som komplement till våra peruker har vi även hårersättningar och andra hårprodukter för att kunna erbjuda dig som kund ett så komplett sortiment som möjligt, utifrån dina behov.

Friskt hår börjar med en frisk hårbotten
I Carl M Lundhs salonger kan du få en behandling anpassad för just dina hår- och hårbottenproblem. 
Boka en skön och välgörande hårbottensbehandling med produkter från Mediceuticals. Behandlingen börjar och avslutas med en mikroskopanalys av din hårbotten. Behandlingen tar ca 30 minuter. Välj att boka online eller kontakta din närmsta salong.

Här hittar du information och bokning till din närmsta salong.

Mediceuticals
Vi använder Mediceuticals produkter i våra hår- och hårbottenbehandlingar. Mediceuticals är unika dermatologiska produkter som bidrar till att hålla hår och hårbotten i optimalt skick. För att motverka håravfall och hårförtunning så finns det två olika serier av produkter - en för män och en för kvinnor. Mediceuticals erbjuder också en serie produkter som effektivt behandlar olika problem med hårbotten.  Produktutvecklingsprocessen består av mångårig läkemedelsforskning och produkterna är av naturliga, icke-aggressiva ingredienser och råvaror. Det går att köpa Medicueticals produkter både i våra salonger och i Carl M Lundhs webbshop. De kan köpas var för sig men också som kit i olika tre-stegs-program. Läs mer om varje individuell serie här nedan och ta kontakt med din närmsta salong för hjälp om vilka produkter som passar just dig och dina hår- och hårbottenproblem.

HÅRAVFALL OCH HÅRFÖRTUNNING HOS MÄN
Advanced Hair Restoration Technology produkter från Mediceuticals bidrar till att reducera överdrivet håravfall och stimulerar hårväxt.
Beställ dina Mediceuticals produkter för män i Carl M Lundhs webbshop.

HÅRAVFALL OCH HÅRFÖRTUNNING HOS KVINNOR
Mediceuticals produkterna för kvinnor är speciellt framtagna för att rikta in sig på problem runt kvinnligt håravfall och hårförtunning.
Beställ dina Mediceuticals produkter för kvinnor i Carl M Lundhs webbshop.

HÅRBOTTENPROBLEM
Med Scalp Therapies produkterna kan man behandla olika problem med hårbotten som t.e.x. mjäll, fet hårbotten och torr hårbotten.
Beställ dina Mediceuticals produkter för hårbottenproblem i Carl M Lundhs webbshop.

SCALPRO™
Scalpro-borsten från Mediceuticals är en mjuk hårborste som reder ut håret och gör det slätt. Hårborsten motverkar även frissighet. Den är speciellt utformad för att användas i kombination med värmestyling och den är lämplig både för hårförlängningar och peruker. SCALPRO-borsten är konstruerad av mjuka material för att reda ut håret ända från hårbotten utan att skada det. Den har en böjd form som följer huvudets kontur, vilket gör det enklare och effektivare att borsta håret och stimulera hårbotten.
Beställ din Mediceuticals hårborste Scalpro i Carl M Lundhs webbshop.

 

VOUX

VOUX är ett hårbyggande fiber som ger både män och kvinnor hår som ser naturligt fylligare ut på bara några sekunder. De naturliga fibrerna är fukt-, svett- och vindtåliga och lätta att få bort med schampo. Produkten appliceras på några sekunder. För alla hårtyper och hårfärger. Tillverkad av 100% naturlig bomull. Fylligare hår och ökad volym – direkt! 

 

Hårersättningar

Har ditt hår börjat tunnas ut eller har du drabbats av fläckvist håravfall? Vi erbjuder hårersättningar som effektivt döljer tunna eller kala partier och fungerar som ett naturligt komplement till det egna växande håret. Hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid och är anpassad att fungera med olika livsstilar och situationer; vardag, fritid, aktiviteter, sport, bad etc. Hårersättningen bärs dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett naturligt hår.

I konstruktion bygger en hårersättning på samma princip; fiber som sitter på en tunn bottenplatta, som appliceras över och döljer de kala eller tunna partierna på hjässan. Hårersättningen anpassas för en naturlig och osynlig övergång mellan själva hårersättningen och det egna växande håret.

 

Vi stödjer!