purepower-peruker-wigs-human-hair-award.jpg
purepower-peruker-wigs-human-hair-brilliance.jpg
purepower-peruker-wigs-human-hair-cascade.jpg
purepower-peruker-wigs-human-hair-delicate.jpg
purepower-peruker-wigs-human-hair-emotion.jpg
purepower-peruker-wigs-human-hair-obsession.jpg
purepower-peruker-wigs-human-hair-trinity.jpg

Peruker i äkta hår

Ellen Wille | Pure!Power

Pure!Power är en kollektion i äkta hår när den är som bäst! Perukerna är något utöver det vanliga, med flera långa hårlängder, en härlig lyster, naturligt fall och perfekt passform. Samtliga Pure Power peruker är tillverkade i mjuka material och extra fin lacefront, för naturlig hårlinje samt optimala förutsättningar för en bekväm peruk med naturlig look.

Fiber: äkta hår.

Sentoo Collection | Essentials

I denna kollektion hittar du flera fina och prisvärda äkta hårs peruker, i bra kvalitet. Perukerna finns i olika hårlängder och utförande, samt givetvis även i ett flertal naturtrogna nyanser. Konstruktionerna är mjuka och följsamma och med lacefront för ett fint och naturligt hårfäste.

Fiber: äkta hår.

Gemtress

Tidlösa peruker i 100% äkta hår, som är tillverkade i mjuka material, i hög standard både när det gäller kvalitét, konstruktion och komfort. Här hittar du olika storlekar och konstruktioner samt lacefront, för en osynlig hårlinje fram. Med en Gemtress-peruk får du inte bara tillgång till en äkta hårs peruk i världsklass – du får även tillgång till en formbar frisyr med en bra färgbredd.

Fiber: äkta hår.

Vi stödjer!